Search This Blog

Dobrodosli!

Ovaj blog je namenjen kuvarima pocetnicima, kao i onima sa iskustvom.Trudicu se da svaki recept detaljno objasnim i upotpunim slikama.
Oni koji do sada nisu kuvali moci ce da uz pomoc ovog bloga savladaju prve korake, a nadam se da ce i ostalima neki od saveta koristiti.
Ostavite svoje komentare, predlozite nesta novo i hajde da razmenimo iskustva. Volela bih da procitam i komentare nasih muskih kolega, jer im pripada titula najboljih kuvara.
Ako vam se svidjaju recepti, lajkujte i serujte, i budite stalni citalac bloga. Tako cemo ga zajednicki izgraditi. Hvala.
Aleksandra Petrovic

O MENIDrage moje koleginice i kolege, 
Svako od nas je pravi umetnik u svom poslu, neko ko pronalazi nove ideje i sa novim elanom prilazi poslu kuvanja, spremanja i dekorisanja jela.

Ono sto sigurno najvise prija, jesu najsmejana lica nasih konzumenata - nase dece, porodice i prijatelja za koje smo uvek spremni da pripremimo nesto lepo i novo i uzivajuci u hrani provedemo lepe zajednicke trenutke.

Ovaj blog je namenjen onima koje ne znaju nista o kuvanju, i onima koji znaju sve! Na  ovom blogu moci cete da vidite slikovni prikaz pripreme mnogih jela, od naj obicnijih , onih koje kuvamo svakodnevno, do nekih neobicnih i egzoticnih. Trudicu se da postupno objasnim svaki recept do najsitnijih detalja, a da pri tom ocekujem Vas komentar i pitanje za sve ono sto zelite da zajedno komentarisemo.
Ideja mi je da kroz ovaj blog zajedno podelimo mnoge recepte , razmenimo iskustva, posavetujemo se i naucimo nesto novo i korisno.
I da na kraju budemo svi siti, zdravi i nasmejani!

Prijatno!


                                                                                                             Aleksandra Petrovic

No comments:

Post a Comment