Search This Blog

Dobrodosli!

Ovaj blog je namenjen kuvarima pocetnicima, kao i onima sa iskustvom.Trudicu se da svaki recept detaljno objasnim i upotpunim slikama.
Oni koji do sada nisu kuvali moci ce da uz pomoc ovog bloga savladaju prve korake, a nadam se da ce i ostalima neki od saveta koristiti.
Ostavite svoje komentare, predlozite nesta novo i hajde da razmenimo iskustva. Volela bih da procitam i komentare nasih muskih kolega, jer im pripada titula najboljih kuvara.
Ako vam se svidjaju recepti, lajkujte i serujte, i budite stalni citalac bloga. Tako cemo ga zajednicki izgraditi. Hvala.
Aleksandra Petrovic

Nov 25, 2016

Hrana kao inspiracija

Kad pomislim da bih pojela nesto slatko, onako, na brzaka, nekako se uvek odlucim za neku laganu varijantu, nesto kremasto, socno i sareno. Uvek volim puno boja na tanjiru, valjda zato sto se bavim umetnoscu, pa bih sve da obojim posebno, da uvek dodam neku sitnicu, neki detalj koji inspirise. Da li su to musli sa slagom i vocem, ili puding sa slagom, vocnim prelivom ili seckanim vocem...Eto, volim uvek da je nekako drugacije...Evo nekoliko lepih predloga koji zaista inspirisu.Nadam se da vam se dopada. Meni, veoma!






                                                    



No comments:

Post a Comment