Search This Blog

Dobrodosli!

Ovaj blog je namenjen kuvarima pocetnicima, kao i onima sa iskustvom.Trudicu se da svaki recept detaljno objasnim i upotpunim slikama.
Oni koji do sada nisu kuvali moci ce da uz pomoc ovog bloga savladaju prve korake, a nadam se da ce i ostalima neki od saveta koristiti.
Ostavite svoje komentare, predlozite nesta novo i hajde da razmenimo iskustva. Volela bih da procitam i komentare nasih muskih kolega, jer im pripada titula najboljih kuvara.
Ako vam se svidjaju recepti, lajkujte i serujte, i budite stalni citalac bloga. Tako cemo ga zajednicki izgraditi. Hvala.
Aleksandra Petrovic

Nov 29, 2016

Mala kreativna prica na tanjiru

Nekad zaista nesto ne mozemo da jedemo, ne volimo iz nekog razloga ili nam ne prija u odredjenom trenutku. Narocito nam deca prave problem, nece da jedu  voce i povrce i stalno traze razloge da nas nadmudre i ne pojedu pripremljeno. 
Jedan od nacina da ih nadmudrimo i nateramo da pojedu po nesto je da dekorisemo hranu na odredjeni nacin, ili da napravimo zivotinjice od namirnica, cvetice , da je sto vedrije i sarenije. Ako im uz to ispricamo i po neku pricu, uzitak ce biti kompletniji. Ja sam se sluzila ovakvim trikovima. Probajte i vi.
Evo nekoliko kreativnih predloga,nadam se da cete uzivati.



 



No comments:

Post a Comment